Selamat Datang Ke Dunia Cyber!

Posted by SAE Tuesday, May 5, 2009
Assalamualaikum para pembaca...

Selamat datang ke laman blog ini..tak kiralah samada anda surirumah, bekerja sepenuh masa, bakal graduan mahupun graduan menganggur..jika anda bercita-cita untuk menjadi usahawan internet dan berminat untuk berkecimpung dalam bisnes internet..mulalah mendapatkan ilmu dari sekarang tak kira di mana jua..jangan hanya menyimpan angan2 dan bermimpi..ataupun sudah bermula tapi berhenti di setengah jalan..that was my mistake and hopefully it won't happened to other people..apakah langkah pertama anda? Mulalah explore blog ini yg mengandungi tips2 berguna especially untuk para newbies..akan saya kongsikan pengalaman dalam bisnes internet sejak 2005..memang sukar untuk memaintainkan momentum anda ke arah kejayaan namun jika keazaman anda tinggi, insyaallah anda dan saya akan terus berjaya...terima kasih kerana membaca....:)

Sae :)

0 comments

Post a Comment

Pengenalan Blog

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sahabat...

Selamat Datang ke Laman Bisnes Internet Online.

Saya SAE dan izinkan saya membantu anda. Di sini saya berkongsi cara-cara menjana wang, cara membina blog dan sebagainya hanya dari komputer anda di rumah. Tak kiralah anda surirumah, golongan professional, student, graduan menganggur atau kerja part time/full time.

Dipaparkan juga produk-produk INFO terkini yang bole anda beli untuk MELARISKAN BISNES anda memandangkan maklumatnya yg terlalu BERNILAI. Salah satunya menjadi RAHSIA KEJAYAAN SAYA pada hari ini.

Dapatkan juga LAPORAN atau BONUS PERCUMA serta tips2 PANAS perniagaan yg rata2 dicari setiap usahawan cyber. Hanya email saya di infobisnesduit@gmail.com dan saya akan hantarkan pada anda A.S.A.P.

Mengapa saya mahu berkongsi dan tidak mahu simpan rahsia 100%? Dulu saya juga seperti anda telah belanja beratus ringgit namun hasilnya HAMPA. Rupanya strategi saya SALAH. Saya membeli produk dr org yg mementingkan keuntungan semata2, bukannya benar2 mahu menolong anda. Dan produk yg dibeli tersangatla HAMPEH sehinggakan saya berasa sgt marah dan kecewa. Jadi berhati-hatilah.

Semoga perkongsian ilmu di laman ini bermanfaat buat semua dan marilah mengkayakan orang kita sendiri.......

Mengenai Kami

SAE CREATION ENTERPRISE (002008654-U)

Bisnes SAE

Tengah Dikemaskini. Harap Maaf