Zero Modal Bisnes paling CEPAT!

Posted by SAE Thursday, May 7, 2009
Okay...bagi yg takde produk atau tgh duk siapkan e-book sendiri, mesti anda duk tercari2 ape lagi bisnes lain TANPA modal. Pernah dengar program affiliate? Inilah kaedah paling MUDAH & CEPAT. Ini bermakna anda akan mendapat komisen dengan hanya mempromosi dan menjual produk org lain. Komisennya perbagai dari 10% hingga ke 70%. Tipsnya, jangan sesekali join affiliate yg memerlukan deposit. TAK PERLU SAMA SEKALI. Daftar FREE sahaja dan cari affiliate yg offer komisen dr 30% ke 50%. Kat mana nak cari program affiliate yg bagus?Ha yg ni anda kene buat research di enjin carian. Taip keyword search seperti Affiliate Program, affiliate money dan sebagainya. Apa lagi, mulalah sekarang! All da best...adios!

0 comments

Post a Comment

Pengenalan Blog

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Sahabat...

Selamat Datang ke Laman Bisnes Internet Online.

Saya SAE dan izinkan saya membantu anda. Di sini saya berkongsi cara-cara menjana wang, cara membina blog dan sebagainya hanya dari komputer anda di rumah. Tak kiralah anda surirumah, golongan professional, student, graduan menganggur atau kerja part time/full time.

Dipaparkan juga produk-produk INFO terkini yang bole anda beli untuk MELARISKAN BISNES anda memandangkan maklumatnya yg terlalu BERNILAI. Salah satunya menjadi RAHSIA KEJAYAAN SAYA pada hari ini.

Dapatkan juga LAPORAN atau BONUS PERCUMA serta tips2 PANAS perniagaan yg rata2 dicari setiap usahawan cyber. Hanya email saya di infobisnesduit@gmail.com dan saya akan hantarkan pada anda A.S.A.P.

Mengapa saya mahu berkongsi dan tidak mahu simpan rahsia 100%? Dulu saya juga seperti anda telah belanja beratus ringgit namun hasilnya HAMPA. Rupanya strategi saya SALAH. Saya membeli produk dr org yg mementingkan keuntungan semata2, bukannya benar2 mahu menolong anda. Dan produk yg dibeli tersangatla HAMPEH sehinggakan saya berasa sgt marah dan kecewa. Jadi berhati-hatilah.

Semoga perkongsian ilmu di laman ini bermanfaat buat semua dan marilah mengkayakan orang kita sendiri.......

Mengenai Kami

SAE CREATION ENTERPRISE (002008654-U)

Bisnes SAE

Tengah Dikemaskini. Harap Maaf